Een burn-out gaat niet vanzelf over. Ik zat er midden in en realiseerde me dat ik zo niet verder kon. Ik zocht hulp, waarmee ik ook in de toekomst verder kon. Daarom koos ik voor een coachingstraject. Maar hoe vind je een goede coach die bij jou past? Via internet kwam ik terecht bij Mental Coaching. 
Judith nam uitgebreid de tijd voor een intakegesprek. Zij vertelde me hoe zij werkt en ik besloot met haar verder te gaan. 

Wat mij zo aanspreekt in de werkwijze van Mental Coaching is de praktische leidraad op basis van RET die voor iedereen te gebruiken is.
Judith begeleidde mij daarin zorgvuldig en gaf op een positieve wijze feedback en richting aan mijn ontwikkeling. Mijn ‘reis’ met Judith duurde relatief kort, maar het resultaat is nog elke dag merkbaar. Ik pas de geleerde kennis, inzichten en vaardigheden nu bijna dagelijks toe, waardoor ik in staat ben een situatie terug te brengen tot de essentie. Ik kijk naar mezelf, stel mijzelf de juiste vragen en maak pas dan de keus hoe de situatie aan te pakken. Soms betekent dit dat ik besluit niet te handelen.

Ik heb geleerd los te laten, toe te laten, dingen te laten. Het geeft me rust te weten dat ik altijd een keuze heb, wat die keuze ook mag zijn. Ik ben een evenwichtiger mens geworden en gelukkig met mezelf.

Joske Galliart